Publicitat
Publicitat

Amazon presenta una tauleta de 199 dòlars

El nou dispositiu, que es dirà Kindle Fire, costarà menys de la meitat que l'iPad

L'empresa nord-americana Amazon ha presentat avui una nova tauleta multimèdia, anomenada Kindle Fire, que costarà només 199 dòlars. El dispositiu utilitzarà el sistema operatiu Android, tindrà una pantalla de 7 polzades, i no incorporarà càmera ni tindrà una versió amb connectivitat 3G. Kindle Fire competirà amb l'iPad d'Apple, amb preus a partir dels 499 dòlars, però també unes prestacions superiors.

En la mateixa presentació, Amazon ha anunciat la introducció de nous models del lector de llibres electrònics Kindle. Es tracta d'una versió tàctil, que es dirà Kindle Touch i costarà 99 dòlars, i de la seva germana bessona amb connexió 3G gratuïta de per vida, a un preu de 149 dòlars. El Kindle bàsic veurà rebaixat el seu preu fins al 79 dòlars. Tant el "Kindle Fire" com el "Kindle Touch" sortiran a la venda al novembre, el 15 i el 21 d'aquest mes, respectivament.

La presentació de la nova tauleta ha provocat que les accions de la tecnològica pugessin el 3,47% al mercat Nasdaq, on es canviaven per 232 dòlars poc després de la presentació.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT