MITJANS PÚBLICS
Mèdia 27/04/2012

Ana Pastor, sobre el seu futur a TVE: “No puc viure ni treballar amb por”

La periodista també comenta que escollir el president de RTVE per consens evita "una televisió d'un partit com en d'altres ocasions"

Ara
1 min
La periodista Ana Pastor

BarcelonaLa periodista Ana Pastor ha declarat a la revista 'Shangay' que no dedica "ni un minut" a pensar sobre si perilla el seu futur al capdavant de 'Los desayunos de TVE'. "No puc viure amb por, ni per descomptat, treballar amb por. Crec que ho he demostrat suficientment a les entrevistes", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Si una altra persona ve i decideix que no he d'estar a TVE, serà decisió seva, no meva", ha afegit la presentadora. "Si em deixen treballar en les mateixes condicions en què m'ha deixat fer-ho Fran Llorente fins avui, tinc clar que aquest és el lloc on vull estar", ha conclòs.

Ana Pastor ha parlat també de la nova llei que permet al govern espanyol nomenar el president de RTVE sense majoria absoluta. Pastor ha dit que el fet que els dos grans partits haguessin d'acordar junts el càrrec evitava "que hi hagi una televisió d'un partit com ha passat en d'altres ocasions". "El desitjable és sens dubte l'acord i el consens per una televisió neutral i independent que sigui lleial als ciutadans. Ho veig difícil, però no impossible", ha destacat.

Mercedes Milà, en defensa seva

La periodista Mercedes Milà va dir durant la presentació del llibre 'Estereotipas' de Luz Sánchez-Mellado –a la qual va assistir amb Ana Pastor– que calia donar suport a la presentadora de 'Los desayunos de TVE'. "Hem d'ajudar-te per si María Dolores de Cospedal acaba amb tu a TVE", va comentar.

stats