L'ENTREVISTA DEL DIRECTOR
Mèdia 23/06/2012

Andreu Buenafuente: "Un còmic sense programa és com un pollastre sense cap"

Entrevista de Carles Capdevila a Andreu Buenafuente, que ja ha superat els dies de nervis per l’última patacada: quedar-se sense programa a Antena 3 abans que els espectadors tinguessin temps de situar-se. A la tardor, segurament a La Sexta, l'humorista tornarà més disposat a parlar de l’actualitat, amb l’ajut de Berto Romero.

Ara
1 min

BarcelonaEn l'entrevista hi trobareu reflexions com aquestes:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'artista s'entrena, viu, pateix molt, és al·lucinant com estimem i odiem l'ofici i és terriblement addictiu, i si no tens públic sents mono".

"Hem d'estar en sintonia amb els interessos que té la gent. L'humor buit, fàcil, ràpid, no està interessant. Cal connectar més amb la gent, encara que n'hi ha que diuen que en temps de crisi pot triomfar més una comunicació porqueria, l'evasió total, i jo aquí no hi vull entrar".

"Jo no volia ser empresari, a mi m’empenyen a ser empresari, a mi em van tirar a un precipici de l’emprenedoria, em van dir: "El programa que tu vols no te’l podem pagar, no podem contractar els teus treballadors, contracta’ls tu". I per la força del projecte em vaig trobar que un dia ja teníem 10 nòmines, i així va començar l’empresa".

Podeu llegir l'entrevista a l'Ara Premium.

stats