Publicitat
Publicitat

Ángel Mínguez: "Sabíeu que Ana Pastor guanyava el doble que el president del govern espanyol?"

L'assessor de Juan Cotino, president de les Corts valencianes torna a la càrrega contra l'experiodista de TVE

Ángel Mínguez, de les Noves Generacions del PP i assessor del president de les Corts valencianes, Juan Cotino, ha tornat a carregar contra Ana Pastor, com ja va fer temps enrere insinuant-li que hauria de buscar-se una altra feina si els populars guanyaven les eleccions generals. En comptes de fer mutis, i no revifar la polèmica que va aixecar llavors, s'ha servit de la destitució d'Ana Pastor per fer escarni de la "cessada" per Julio Somoano, el nou cap d'informatius de TVE. Segons publica 'FormulaTV', Ha piulat un comentari a Twitter sobre el salari que, suposadament, Pastor hauria estat guanyant a TVE: "Sabíeu que Ana Pastor guanyava en una cadena pública gairebé el doble que el president del govern?". Hores després d'aquesta piulada assegurava que serien "aproximadament, 150.000 euros".

Mínguez ha donat a conèixer, també, la seva opinió sobre TVE: "Igual que no hi ha un diari públic , no és necessària una televisió pública . Per això crec que s' ha de privatitzar TVE , i si no es privatitza s'ha de parar compte amb e ls sous públics" . El popular afirma, a més, que "les televisions públiques són un malbaratament " .

Després d'aquestes declaracions , les crítiques rebudes per altres usuaris de Twitter no s'han fet esperar . Mínguez els ha respost : "Jo tinc les meves opinions pròpies independentment del partit en què militi " . "Crec que tots som lliures per parlar del que considerem oportú , no? " , es qüestiona l'odontòleg, que ara treballa en un gabinet.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT