videojocs
Mèdia 10/05/2011

Terrassa acollirà una 'flashmob' sobre el popular joc per a mòbils Angry Birds

L'esdeveniment recrearà en viu les aventures dels exitosos ocells i dels seus enemics, els porcs gegants. La convocatòria és per a aquest dimecres al migdia

Redacció
2 min
VideojocAngry Birds

BarcelonaEl popular joc per a plataformes mòbils Angry Birds arriba a Catalunya en forma de flashmob. La companyia de telecomunicacions Deutsche Telekom i l'empresa finlandesa Rovio, creadora del videojoc, han arribat a un acord per muntar una plataforma on reproduir el joc en viu. L'escenari escollit per l'esdeveniment a Catalunya és Terrassa, la cocapital del Vallès Occidental, i es farà aquest dimecres, a les 12 del migdia, a la plaça Nova.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La flashmob terrassenca s'englobarà dins la campanya Angry Birds live game que Deutsche Telekom està duent a terme per promocionar la seva gamma d'smartphones econòmics (menys de 100 euros).

L'esdeveniment consistirà en la recreació en viu de les aventures dels populars ocells i dels seus enemics, els porcs gegants. Qualsevol vianant que passegi pel carrer podrà formar part de la flashmob. A través d'un smartphone, els participants podran activar una catapulta gegant i entrar a formar part del joc.

La campanya té l'objectiu d'atraure un públic ampli amb afinitat pels telèfons intel·ligents. L'acció promocional es posarà en marxa el juny a diferents països europeus, com Bulgària, Croàcia, la República Txeca, Grècia, Hongria i romania.

Deutsche Telekom i Rovio han mostrat la seva satisfacció de col·lobar junts en una iniciativa multinacional com aquesta. “Estem molt contents d'associar-nos amb Deutsche Telekom per crear la que, de ben segur, serà una de les experiències en viu més excepcionals i sorprenents del món“, ha dit Ville Heijari, Vicepresident de la franquícia de desenvolupament de Rovio.

Angry Birds, disponible per a les plataformes iOS i Android, s'ha convertit en un joc indispensable per a bona part dels usuaris de mòbils i ja compta amb més de 200 milions d'usuaris arreu del món.

stats