Publicitat
Publicitat

JOCS PER A MÒBILS

El joc Angry Birds Rio aconsegueix 10 milions de descàrregues en 10 dies

El nou títol de la saga consolida l'èxit del joc desenvolupat per a plataformes mòbils

El joc d'estratègia Angry Birds, desenvolupat per l'empresa finlandesa Rovio, ha tornat a batre un nou rècord. En només 10 dies, el nou títol de la saga, Angy Birds Rio, ha arribat als 10 milions de descàrregues. Aquesta xifra inclou tant les descàrregues de versions de pagament com les gratuïtes del popular joc de l'empresa finlandesa.

Angry birds , disponible per a les plataformes iOS i Android, s'ha convertit en un joc indispensable per a bona part dels usuaris de mòbils. El passat mes de març Rovio va confirmar que la seva franquícia havia sobrepassat els 100 milions de descàrregues. La nova entrega del joc confirma aquesta tendència d'èxit. Les paròdies sobre els títols del joc, les adaptacions i els projectes per crear sèries i pel·lícules són una mostra de la bona salut dels ocells creats per Rovio.

Els usuaris poden descarregar-se la nova entrega d'Angry Birds a través de la botiga online d'Apple per a iOS, amb un preu de 0,79 euros, i a la botiga online d'Amazon per a Android de forma gratuïta.

Més continguts de