TELEVISIÓ
Mèdia 04/12/2011

Animació i cinema familiar, les propostes per passar el pont

El canal Super3 modifica a partir de demà la seva programació per oferir un bon grapat de pel·lícules d'animació. Altres cadenes també ofereixen propostes interessants per als nens durant tot el pont.

Albert Castellví Roca
3 min
El Super3 emetrà Les tres bessones i el Quixot (1) i La Haru al regne dels gats (2).

BARCELONADurant tota la setmana que comença demà serà fàcil trobar nens per casa en dies i hores que normalment no hi són. Més enllà de les dificultats de les famílies per fer-se'n càrrec, però, el que segur que serà fàcil és que la canalla trobi continguts televisius adequats a la seva edat a gairebé qualsevol moment del dia. La programació infantil serà la reina indiscutible de les graelles durant els pròxims dies, que ja començaran a fer olor de Nadal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Canal Super3

Cinema d'animació cada matí i cada tarda

El canal infantil de Televisió de Catalunya altera la seva programació habitual durant tota la setmana per programar una quinzena de pel·lícules animades. Dimarts i dijous Scooby-Doo serà el protagonista dels matins, mentre que les tardes seran per a Tom i Jerry. A més, el dia 6 a les 10.45 s'oferirà Kiki, l'aprenent de bruixa, i el dia 8 serà el torn de La Haru al regne dels gats.

Els dies que no són festius es mantindrà l'oferta cinematogràfica. Hi tindran una presència destacada les Tres Bessones -demà a les 9.35, amb Gaudí, i divendres a les 10.50, amb el Quixot- i també el detectiu Conan, que cada tarda, a les 15.15, investigarà un nou cas. A més, dilluns al matí s'emetrà Wasahali, i dimecres, La Mia i el Migú i Talam i el mite d'Agharta.

A tot això cal afegir-hi que el programa Una mà de contes oferirà cada tarda, a les 18.00, edicions especials de 40 minuts dedicades als viatges, la cuina, la por, les matemàtiques i la família. Abans d'acomiadar la setmana, diumenge a les 13.45, arriba al Super3 la sèrie Aifric, protagonitzada per una noia que arriba a una nova ciutat i mira de fer amics entre els seus nous companys d'escola.

TV3

El 'prime time' es manté intacte també en els dies festius

TV3 només modificarà la graella de dimarts i dijous, tot i que no tocarà els espais de prime time: demà passat l'APM? s'emetrà al seu horari habitual, i dijous també es podrà veure Caçadors de bolets i Polònia. El cinema, però, s'apoderarà de bona part de la resta de la graella, amb l'emissió, dimarts, de La llegenda de Santa Claus (12.40), Morir en tres actes (15.40) i el clàssic Casablanca (17.15). Per a dijous s'ha programat El Futbol Club de les Feres 5 (12.40) i El guardaespatlles (15.40). Al vespre, en canvi, el protagonisme serà per a la música: dimarts amb Viure a cop de rock (20.20) i dijous amb la redifusió de l'homenatge als 50 anys de carrera de Núria Feliu (19.30).

Cuatro

Molt cinema per als petits i un dijous amb aires nadalencs

El pont de desembre és l'avantsala de les vacances de Nadal, i el grup Mediaset vol explotar aquest filó a través de Cuatro. Dijous la cadena emetrà Vaya Santa Claus, al matí, i Solo en casa 2, a les 17.45. L'oferta cinematogràfica del dia es complementa amb dues pel·lícules infantils més com són Spy kids i Vicky el vikingo. Dimarts al matí també s'hauran emès dos films per a la canalla, Camp rock 2 i Los Picapiedra en Viva Rock Vegas, mentre que a les 15.45 s'oferirà la pel·lícula Atrápame si puedes.

Altres cadenes

Poques modificacions a la graella de la resta de canals

Antena 3 substitueix dimarts i dijous la seva programació matinal per dues edicions especials del contenidor infantil Megatrix. A la sobretaula oferirà pel·lícules encara per definir. La Sexta tampoc preveu grans canvis, però demà oferirà en prime time una proposta d'animació per a tota la família: Shrek.

En el cas de TVE el matí serà cinematogràfic: Cariño he agrandado al niño, Dos testigos muy peludos i Quien tiene un amigo tiene un tesoro.

Telecinco no ha facilitat encara la programació del pont, però no ha anunciat cap canvi. 8TV també manté la programació habitual, inclosos els programes Arucitys i 8 al dia.

stats