Televisió
Mèdia 25/07/2012

Anne Igartiburu presentarà un magazín de tarda a TVE, segons 'El País'

Reprendrà l'emissió de 'Gran Reserva' i els divendres estrenarà 'Stamos okupa2'

Ara
1 min
Anne Igartiburu

BarcelonaTVE ja té a punt les línies bàsiques de la graella de la propera temporada. Segons publica 'El País', el consell d'administració de la corporació va aprovar aquest dimarts la creació d'un nou magazín de tarda que presentarà Anne Igartiburu, l'actual conductora del programa 'Corazón'. Aquest espai, que s'emetrà de 18.00 a 21.00, substituirà l'actual '+Gente', estrenat aquesta temporada i que ha donat uns resultats discrets, i espera arrabassar a 'Sálvame' el lideratge de les tardes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa al 'prime time', que durant els últims mesos s'havia omplert de cinema com a mesura d'estalvi, es recuperarà la sèrie 'Gran Reserva', amb l'emissió de la tercera temporada, previsiblement en dilluns. A més, els divendres s'emetrà 'Stamos okupa2', una ficció còmica de producció pròpia. 'El País' explica també que es mantindran a la graella 'Españoles en el mundo' –els dimarts, on compartirà espai amb la Champions– i 'Comando actualidad' –els dimecres, seguit d'un espai de debat–, i que el cinema mantindrà la seva presència els dijous –amb títols clàssics–, divendres –pel·lícules espanyoles– i diumenges –estrenes.

El mateix diari assenyala que 'Amar en tiempos revueltos' tornarà a les sobretaules de La 1 durant la tardor, tot i que només s'emetran els episodis que ja han estat enregistrats, perquè la sèrie no continuarà, si més no, a Televisió Espanyola.

stats