Mèdia 23/01/2012

Anne Sinclair inaugura l'edició francesa de 'The Huffington Post'

La dona de Dominique Strauss-Khan es posa al front del diari creat per Arianna Huffington

Ara
1 min
DSK ha arribat a la seu de l'FMI acompanyat de la seva dona, Anne Sinclair / REUTERS

BarcelonaDes d'aquest dilluns, Anne Sinclair –la dona de Dominique Strauss-Kahn– dirigeix la versió francesa de The Huffington Post. De 63 anys d'edat, Sinclair va ser tot una estrella de la televisió francesa i l'única hereva de la fortuna del marxant d'art de picasso, Paul Rosenberg. No obstant això, va deixar el periodisme al 1997 per donar suport a la carrera política del seu marit, després que ell fos nomenat ministre d'economia de França.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un post al The Huffington Post Anne Sinclair, com a directora editorial, explica la missió amb què arriba aquest nou producte periodístic: “posar la seva modesta pedra en construir una democràcia plural”. La publicació tindrà una doble missió. Per una banda, “proporcionar la informació que passa tots els dies” i per l'altra “mirar les coses amb perspectiva, per ser un lloc de debat”.

Com la seva versió nord-americana, l'edició francesa combina articles d'actualitat i d'informació amb articles d'opinió i blogs escrits per firmes de diferents ideologies, inclosos famosos i grans firmes. Entre aquests darrers, destaquen els articles firmats per l'exministra de Nicolas Sarkozy Rachida Dati o de la dirigent del partit socialista francès Julien Dray, que escriuran crònicas de la campanya de les eleccions presidencials franceses.

stats