Lluita contra la pirateria
Mèdia 29/01/2012

Anonymous publica al seu blog dades privades de persones partidàries de la llei Sinde

Entre d'altres, s'ofereixen adreces i telèfons de l'exministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, i del seu successor, José Ignacio Wert

Efe
1 min
Anonymous

MadridEl col·lectiu Anonymous ha publicat aquest diumenge al seu blog dades particulars, que inclouen adreces i números de telèfon, de personatges públics que s'han mostrat partidaris de la llei Sinde, entre els quals hi ha l'actual ministre de Cultura, José Ignacio Wert, i la seva antecessora en el càrrec, Ángeles González-Sinde.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Anonymous adverteix, a més, que aquestes dades són només "una petita part" de tota la informació de què disposen "emmagatzemada en llocs segurs". "Hem cregut correcte no publicar dades de persones no relacionades amb la llei Sinde/Wert", continuen, però adverteixen que si en un futur aquestes persones "canvien de postura o fan alguna cosa" que considerin "mereixedora de càstig", tota la seva "ira caurà a sobre d'ells".

De totes les dades publicades, destaquen per la seva exhaustivitat les relacionades amb González-Sinde, de qui inclouen correus electrònics, fotos de la façana de casa seva i diversos telèfons fixos i mòbils, a banda d'informació privada sobre alguns familiars. De l'actual titular espanyol de Cultura, Anonymous n'ofereix dades personals detallades, tant d'ell com d'alguns familiars.

A més, la llista inclou dades personals d'artistes com Carlos Bardem, David Bisbal o Chus Gutiérrez, productores de cinema, polítics com Carmen Alborch i escriptors com Vicente Molina Foix, entre altres.

stats