Antena 3 prepara la sèrie 'Mentiras', amb Javier Rey i Ángela Cremonte

Basada en la ficció britànica 'Liar', narra el cas d'una dona violada a qui la policia no es creu

Antena 3 ha començat a rodar  Mentiras, una nova sèrie de  prime time basada en Liar, una ficció de la cadena britànica ITV estrenada el 2017 i que aquí es va poder veure a través de la HBO. Javier Rey i Ángela Cremonte interpretaran els personatges principals d'aquesta producció d'Atresmedia Studios, que compta també amb Manuela Velasco, Miquel Fernández, Clara Segura i Paco Tous, entre molts altres actors. 

Mentiras explica la història de la Laura, una professora de literatura d'un institut de Palma que, després de separar-se del seu nòvio de tota la vida, queda per sopar amb el Xavier, el pare d'un dels seus alumnes. L'endemà al matí la dona es desperta sola i amb un buit a la memòria, i aviat arriba a la conclusió que el Xavier la va drogar i la va violar. Davant la seva incapacitat d'aportar cap prova dels fets, la policia prefereix creure's la versió de l'home, que és un cirurgià amb molt renom. 

Igual que la sèrie original,  Mentiras tindrà sis capítols de 50 minuts, que es rodaran fins a finals d'any entre Mallorca i Madrid. Norberto López Amado ( El tiempo entre costuras Mar de plástico) i Curro Novallas ( Alta mar) són els directors de la ficció. Novallas, a més, actua com a productor executiu, al costat de Sonia Martínez, i com a coordinador d'un guió que han escrit també Marina Velázquez, Javier San Román, Tatiana Rodríguez i Camino López.