APOSTA PELS CONCURSOS
Mèdia 21/06/2011

Antena 3 confirmà que emetrà 'Te lo mereces'

Auri Garcia Morera
1 min
Carlos Sobera presenta Atrapa un millón a la mateixa cadena.

Barcelona.Antena 3 va confirmar ahir que ha adquirit els drets del concurs solidari You deserve it ( Te lo mereces ). Aquest format, que va ser un dels més sol·licitat en l'última edició del MIP TV, té com a objectiu ajudar algú que està passant per una situació difícil. En la primera part es presenta el concursant i també la persona que es mereix guanyar el premi, a qui s'observa amb càmera oculta. En la segona, el concursant respon cinc rondes de preguntes, sobre tres categories diferents. I en la tercera, es fa l'entrega del premi, amb una connexió en directe amb la persona escollida. El creador del nou concurs és Dick de Rijk, també responsable de Tú sí que vales .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aposta d'Antena 3 pel gènere dels concursos va començar al mes de febrer amb l'estrena d' Atrapa un millón , un programa presentat per Carlos Sobera que va aconseguir molt bons resultats d'audiència i va passar a tenir, a banda de la versió setmanal, una versió diària. A més, aquesta edició diària s'enllaça amb la selecció dels concursants de la versió que s'emet setmanalment.

Ara fa una setmana la cadena va anunciar públicament que Arturo Valls presentarà un altre concurs que portarà per nom ¡Ahora caigo! En aquest programa, la batalla de preguntes anirà acompanyada d'un element sorpresa, que serà l'atzar. Hi jugarà un únic concursant, que s'anirà enfrontant, un per un, a deu contrincants.

stats