Antena 3 estrena la segona i última temporada de ‘Sin identidad’

Antena 3 estrena aquesta nit (22.30) la segona temporada de Sin identidad, una sèrie que li va donar grans resultats ara fa un any però que, malgrat això, s’acomiadarà definitivament un cop s’acabi aquesta nova etapa. Protagonitzada per Megan Montaner, la ficció explica la història d’una noia que, amb 27 anys, va descobrir que l’home i la dona que l’havien criat no eren els seus pares biològics, i que va ser traïda per la seva suposada família fins que va acabar empresonada a la Xina.

Després d’una primera temporada en què, oculta sota una identitat falsa, es va dedicar a investigar el seu entorn -especialment els negocis foscos del seu oncle-, a partir d’avui la protagonista començarà a posar en pràctica el pla que ha tramat per venjar-se. Per això, tornarà a casa fent veure que ha aconseguit escapar-se d’una xarxa de prostitució i que pateix amnèsia com a conseqüència d’un xoc posttraumàtic.

Per dur a terme la seva venjança, la noia disposarà de catorze episodis, dividits en dos blocs argumentals de set, segons va avançar la setmana passada la directora de ficció d’Atresmedia, Sonia Martínez. Les actrius catalanes Mar Regueras i Àgata Roca, a més de Silvia Alonso, Raúl Prieto, Mateo Jalón i Andrea del Río, se sumaran en aquesta segona temporada al repartiment de la sèrie, produïda per la catalana Diagonal TV i amb guió de Sergi Belbel.

En el seu retorn a la graella, Sin identidad es veurà les cares amb la primera part d’ Avatar. Telecinco tornarà a emetre la pel·lícula partida en dos, tal com ja va fer el 2013, i l’hora i mitja inicial es veurà avui a les 22.30, seguida de la primera part de Titanic.