TELEVISIÓ
Mèdia 14/12/2011

Antena 3 oficialitza la seva fusió amb La Sexta

Les accions, suspeses de cotització durant tres quarts d'hora, tornen al parquet a les 11.39 hores amb una pujada del 1,61%

Efe
1 min

BarcelonaAntena 3 ha anunciat avui que la "eventual" integració d'aquesta cadena amb La Sexta es realitzarà mitjançant una fusió per absorció, encara que ha advertit que les negociacions no estan encara tancades. En una comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Antena 3 ha precisat que en aquesta fusió per absorció correspon als accionistes de La Sexta un màxim del 14% del capital social d'Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la comunicació a la CNMV, Antena 3 precisa que les negociacions amb La Sexta SA sobre els termes i les condicions d'una eventual integració d'ambdues companyies estan "avançades".

A més Antena 3 ha subratllat que aquestes negociacions entre les dues cadenes s'emmarquen en el context d'un procés que ha experimentat "interrupcions" i "suspensions" en diverses ocasions, i ha subratllat que de moment no s'ha adoptat cap acord formal pels òrgans d'administració de les dues companyies.

Finalment, en la comunicació a la CNMV la cadena del Grup Planeta assenyala que informarà "immediatament" al mercat qualsevol decisió en relació amb la seva integració.

Les accions pugen un 1,61% en tornar a la borsa

Moments abans de realitzar aquest anunci, la CNMV havia anunciat la suspensió cautelar de la cotització en borsa d'Antena 3, una suspensió que està previst s'aixequi a mig matí. Suspeses de cotització durant poc més de tres quarts d'hora, van tornar al parquet a les 11.39 hores amb una pujada del 1,61%.

D'aquesta manera, els títols d'Antena 3 marcaven un primer preu en la seva tornada a cotització de 4,43 euros, en un moment en què els inversors negociaven 202.696 títols per un valor superior als 893.645 euros. Deu minuts després, la pujada era del 0,92%.

stats