Televisió
Mèdia 16/11/2012

Antena 3 ja promociona 'Amar es para siempre', la seqüela d''Amar en tiempos revueltos'

La sèrie va acomiadar-se de La 1 aquest dijous després de set anys. La cadena privada l'estrenarà a principis d'any, però ja n'avança algunes trames

Ara
1 min
La web d'Antena 3 promociona 'Amar es para siempre'

BarcelonaMenys de 12 hores després que 'Amar en tiempos revueltos' s'acomiadés de La 1 amb un doble capítol de 'prime time', Antena 3 ja promociona, a la seva web, la ficció que la rellevarà a partir de gener i que es titularà, segons avança la cadena, 'Amar es para siempre'. Tal com va avançar dijous l'ARA, la nova sèrie farà un salt de tres anys per situar-se a principis de la dècada dels 60, i incorporarà personatges que ja tenen una fitxa de presentació a la web d'Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cadena avança també algunes de les noves trames que incorporarà la ficció, produïda, com l'anterior, per la productora catalana Diagonal TV. Entre aquestes noves aventures hi ha la història d'amor entre Mauro (Marc Clotet) i Inés (Bárbara Goenaga), o l'obertura d'un hostal, una agència de viatges i un saló de moda.

Antena 3 confirma també que la ficció s'emetrà a primera hora de la tarda –substituirà 'Bandolera', que s'acaba al gener–, i mantindrà, per tant, la mateixa franja que ocupava fins ara 'Amar en tiempos revueltos' a La 1. Estrenada el setembre del 2005, aquesta sèrie ha obtingut grans índexs d'audiència –ha estat líder de la sobretaula a l'Estat de manera indiscutible–, i dijous es va acomiadar com a líder del dia a Espanya, amb 3,5 milions d'espectadors en 'prime time'. A Catalunya, l'últim capítol va ser el més vist de la temporada, amb 392.000 seguidors.

stats