PEL·LÍCULES A LA TELEVISIÓ
Mèdia 10/03/2011

Antena 3 redobla La seva aposta pel cinema

Antena 3 ha tancat una bateria d'acords amb diferents productores internacionals per tal d'erigir-se en la cadena de referència pel que fa a estrenes cinematogràfiques.

à.g.m.
2 min
Javier Bardem i Julia Roberts viuen un idil·li intens a 'Come, reza, ama', una de les pel·lícules comprades per Antena 3.

Barcelona.La conversió de La Sexta 3 en un canal fonamentalment dedicat al cinema ha tingut una ràpida resposta per part d'Antena 3. La cadena de Planeta ha presentat una tongada d'acords amb diferents companyies que li asseguren una bona ració de blockbusters per a les properes temporades. Els principals contractes li han permès accedir als títols més comercials de Disney, Aurum i Sony.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el cas de Disney, l'acord li permetrà emetre en exclusiva (pel que fa a les emissions en obert) el cinema d'estrena de la multinacional: tots els llançaments cinematogràfics de l'estudi passaran per Antena 3, després de fer el circuit a la televisió de pagament. Això inclou títols com Alícia al país de les meravelles , Toy Story 3, L'aprenent de bruixot , Up , Hannah Montana , Tron: Legacy o Pirates del Carib: en costes estranyes .

D'aquesta manera, Antena 3 contesta també a Telecinco, que uns dies enrere presentava a la premsa el fruit de les seves negociacions amb Disney i que es concretarà amb l'estrena de sèries i d'alguns títols com Monstruos SA o Los Increíbles . L'acord d'Antena 3 és més important, en cost i en títols, que el del seu principal competidor.

Amb Sony s'ha pactat la meitat de les estrenes cinematogràfiques des del 2011 i fins al 2014. Alguns dels films inclosos en el pacte són Ángeles y demonios , The tourist , Come, reza, ama , El código da Vinci , Hell boy , Karate Kid i Asalto al tren Pelham, 1,2,3 .

Pel que fa a Aurum, l'acord tampoc no és pel conjunt de les estrenes, però sí que inclou alguna de les pel·lícules més taquilleres d'enguany i les dues temporades següents. És es cas del primer lliurament de La saga crepúsculo , Skyline , The beaver o Hungry Rabbit Jumps .

Les sèries, a Neox, Nova i Nitro

Tot i que el primer canal d'Antena 3 vol pitjar l'accelerador amb el cinema, les filials Nitro, Neox i Nova segueixen apostant per les sèries. Així, Nitro emetrà tres de les produccions de la prestigiosa HBO: Boardwalk Empire (amb un primer episodi dirigit per Martin Scorsese i un multipremiat Steve Buscemi de protagonista), The Pacific (ambientada en la Segona Guerra Mundial) i Hermanos de sangre (guanyadora de sis premis Emmy i un Globus d'Or, també bèl·lica).

Neox es queda amb les sitcoms Modern family i Glee , mentre que el principal as per a Nova és The good wife , que protagonitza Julianna Margulies, guanyadora d'un Globus d'Or per aquest paper.

stats