Televisió
Mèdia 01/12/2010

Per què #mequemariapordentro es va convertir en 'trending topic'?

L'emissió de Física o química a Antena 3 es va encallar ahir durant 5 minuts mentre un personatge deia aquesta frase

Albert Castellví
2 min
L'escena de 'Física o química' que es va repetir durant cinc minuts

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } Els que ahir, a les 22.33, miraven Antena 3 no devien entendre res. Estaven veient un capítol de la sèrie Física o química quan, de cop, l'emissió es va encallar i va entrar en un bucle. Durant més de cinc minuts es va repetir infinitat de vegades la següent conversa:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Alma: ¿Cuándo sabes si te cogen? Ruth: Yo creo que tengo un pie dentro.Alma: ¿Y no te da pena dejar Madrid? Ruth: Sí, me quemaría por dentro.

La sorpresa del primer moment es va convertir ràpidament en motiu de mofa, fins al punt que el hashtag #mequemariapordentro es va convertir en el més utilitzat del dia entre els usuaris de Twitter a l'Estat espanyol. També s'han creat alguns grups de Facebook que hi fan referència, com ara Yo también vi el fallo de Antena 3 "me quemaría por dentro", Yo también vi el fallo de Antena 3 "me quemaría por dentro"A mi también me quemaría por dentro que Ruth dejara Madrid o El bucle de antena 3 'mequemariapordentro'.

Els canals Nova i Neox, del grup d'Antena 3, també es van veure afectats pel problema, i durant aquells cinc minuts van estar emetent el mateix bucle de Física o química. La cadena ha fet públic avui un comunicat en què demana disculpes als seus espectadors i responsabilitza del cas Abertis, l'empresa que s'encarrega de la distribució del senyal de televisió de tots els operadors. L'error es va produir en el múltiplex 69 de la TDT, que inclou aquests tres canals, i per això no es van veure afectades les altres cadenes del grup, Nitro i Antena 3 HD, que emeten per un altre múltiplex.

stats