EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 24/04/2011

Antoni Tortajada: "No sóc gens addicte a la tecnologia"

1 min
Antoni Tortajada presenta el programa Fotografies del 33.

El meu mòbil és un Nokia molt senzill, que tinc des de fa un parell d'anys. Vaig canviar-me de companyia, i vaig agafar aquest perquè faig un ús bastant restringit del telèfon. Només l'utilitzo per parlar i per enviar missatges, i no gaire. No sóc dels que estan molta estona penjats dels telèfon, tot i que tampoc em fa res. Ja m'agrada, parlar per telèfon.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No sóc gens addicte a la tecnologia. La utilitzo en la mesura que em pot ser útil en la vida personal i professional. No vaig darrere de la tecnologia, sinó que la utilitzo únicament per al que em pot anar bé. Tinc un perfil de Facebook, que és útil per ampliar la teva xarxa social, però no hi estic enganxat. No sóc molt actiu perquè no m'interessen els continguts que hi circulen. El del programa sí que és molt més actiu. En aquest cas, té una finalitat molt concreta, que és contactar amb la gent que ens segueix, i hi trobo molt de sentit. Hi dediquem molt de temps, i és molt interessant perquè és una manera de rebre comentaris positius i negatius de l'audiència.

Escolto molt la ràdio. És el mitjà que més m'agrada, i l'escolto moltes hores al dia, perquè es pot fer mentre es fan altres coses. Els diaris, segueixo mirant-los, però en paper molt poc, i més en format electrònic. Pel que fa a la tele, miro el que m'interessa, però no en directe, sinó a la carta. En directe només miro els partits del Barça i els informatius. Ficció i documentals, els miro a la carta.

stats