Mèdia 23/10/2011

Aposta pel verd amb Ara Planeta i Ara Ciència

Ara
2 min
Gaudeix de cinc diaris diferents els diumenges amb l'ARA

Barcelona.L'ARA ha realitzat una aposta decidida pels temes de divulgació científica amb Ara Planeta i Ara Ciència. El pròxim 27 d'octubre neix el suplement especial Ara Planeta, que acompanyarà el diari aquest dijous. Al llarg de 24 pàgines, exposarà el panorama actual i futur en matèria d'energies renovables, a Catalunya i al món. La seva publicació coincidirà amb el Global Clean Energy Forum, que l'Hotel Arts de Barcelona acollirà entre els dies 26 i 27 d'octubre. L'organitza l'International Herald Tribuneen en col·laboració amb l'ARA. Durant dos dies, una quarantena d'experts d'arreu del món debatran els reptes que plantegen les energies renovables i el paper que han de tenir en un futur, després de seriosos tocs d'atenció com l'accident de la central de Fukushima al març. Ara Planeta abordarà tots aquests aspectes, alhora que dedicarà una atenció especial al canvi climàtic i a les energies alternatives poden contribuir a pal·liar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aparició de l'Ara Planeta ve reforçada pel naixement el mateix dia de l'espai Ara Ciència, consagrat a la informació científica. Cada dijous donarà resposta a algunes de les grans incògnites en la matèria, parlarà de les principals investigacions i descobertes i inclourà un espai de divulgació. Així mateix, també hi haurà reportatges de prestigiosos periodistes científics delNew York Times com Gina Kolata i Dennis Overbye. Els temes de sostenibilitat també seran prioritaris.

'Time Out', els divendres

I a partir del 28 d'octubre, el suplement Time Out Cultura passarà a dir-se Time Out Cap de Setmana, i abandonarà els diumenges per publicar-se els divendres. La revista es renova amb un disseny més clar, tot oferint noves seccions, noves firmes i la incorporació cada setmana del sorteig d'un val 2x1 per a algun establiment. Time Out Cap de Setmana també ampliarà el ventall de propostes, amb un increment de les recomanacions per gaudir de la cultura i el lleure fora de la ciutat de Barcelona.

stats