Apple publica el tràiler de 'The morning show', el retrobament de Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

La sèrie és un dels principals atractius de la futura plataforma per 'streaming' de la companyia

Apple escalfa motors per l'arribada aquesta tardor de la seva plataforma per 'streaming', AppleTV+. La companyia ha fet públic avui el tràiler de 'The morning show', una de les seves sèries estrella, que comptarà amb Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, que ja van treballar juntes a 'Friends'. A més de les dues actrius, la ficció també compta amb la participació de Steve Carell. 

El drama se centra en la història de tres periodistes, cadascun en un moment diferent de la seva carrera. Carell interpreta Mitch Kessler, un presentador d'un matinal que s'enfronta a les conseqüències d'unes acusacions d'assetjament sexual. La seva companya al programa, la periodista Alex Levy (Aniston), sent la seva carrera amenaçada per l'arribada de  Bradley Jackson (Witherspoon), una aspirant a periodista. 

La sèrie d'AppleTV+ està inspirada en el llibre del periodista de la CNN Brian Stelter 'Top of the morning', que explora la rivalitat existent entre el programa matinal de la cadena NBC, 'Today', i el de l'ABC, 'Good morning America'. A més de ser-ne les protagonistes, Aniston i Witherspoon han exercit de productores executives de la sèrie, que ha estat creada per Michael Ellenberg, exdirectiu de la HBO. 

Més continguts de