tecnologia
Mèdia 19/04/2011

Apple acusa Samsung de copiar l'iPhone i l'iPad

El gegant informàtic va denunciar l'empresa sud-coreana per haver copiat presumptament el disseny i el funcionament de dos dels seus dispositius més populars i aplicar-los en 'tablets' i 'smartphones' de la seva firma

Redacció / Efe
1 min
Samsung Galaxy S vs iPhone 3 GS

BarcelonaL'empresa tecnològica Apple va denunciar el seu rival sud-coreà Samsung Electronics per haver copiat presumptament el disseny i el funcionament de dos dels seus productes més populars, l'iPhone i l'iPad.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons publica avui el diari The Wall Street Journal a la seva edició digital, el cas va ser presentat el passat 15 d'abril als tribunals del districte nord de Califòrnia, amb motiu del que Apple considera una violació de la seva propietat intel·lectual.

Segons els creadors de l'ordinador Mac, Samsung va copiar els avenços d'Apple i els va utilitzar en els seus telèfons intel·ligents Galaxy S 4G, Epic 4G i Nexus S, i en el seu tablet Galaxy Tab, un dels més populars del mercat després de l'iPad. "En lloc d'innovar i desenvolupar la seva pròpia tecnologia i un estil únic de Samsung per als seus telèfons intel·ligents i tablets, Samsung va triar copiar la tecnologia d'Apple, la interfície i l'estil innovador", s'explica en el document presentat per Apple als jutjats.

El judici podria complicar la relació entre les dues companyies, rivals en el sector de les comunicacions però amb interessos comuns, ja que Samsung fabrica microxips que Apple empra en els seus productes.

stats