Tecnologia
Mèdia 19/01/2012

Apple presenta iBooks 2, una aplicació que porta els llibres de text a l'iPad

L'aplicació està disponible des d'avui mateix a l'Appstore

Ara
1 min
iBook Author

BarcelonaApple ha presentat aquest dimecres a la tarda iBooks 2, un nova versió del llibre electrònic de la companyia que permet introduir llibres de text a l'iPad. Grans editorials nord-americanes, com Pearson, McGraw-Hill i Houghton Mifflin, s'han associat amb Apple per a l'elaboració dels llibres de text digitals, que tenen un preu a l'entorn dels 15 dòlars.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el mateix acte, Apple ha presentat també un nou software que permetrà dissenyar llibres electrònics. Es tracta d'iBooks Author, un programa que facilita l'edició dels e-books amb la possibilitat d'arrossegar-hi imatges, galeries, vídeos i documents de text de forma senzilla. Aquesta aplicació, que és gratuïta, es pot descarregar des d'aquest mateix dijous a l'Appstore.

Una altra novetat que ha presentat la companyia és l'aplicació d'iTunes U, un projecte en què participen un miler d'universitats des de fa quatre anys, però que ara es renova per convertir-se en una espècie de campus virtual, a través del qual alumnes i professors poden estar en contacte i intercanviar-se documents.

stats