Mèdia 28/01/2012

Aquest diumenge amb l'ARA: dossier sobre el capitalisme, entrevista a Ferran Soriano i homenatge a J.V. Foix

El diari analitza el futur del capitalisme a cinc anys vista i ret homenatge al poeta de Sarrià amb els seus millors versos i la seva antologia

Ara
1 min
Portada ARA 29 gener 2012

BarcelonaL'ARA d'aquest diumenge ofereix un dossier especial en què es pregunta com haurà evolucionat el capitalisme en cinc anys amb les opinions dels experts Alfredo Pastor, Josep Ramoneda, Salvador Cardús, Xavier Sala i Martín, Cristina Gallach, Joan Majó, Miquel Puig, Vicenç Navarro, Miren Etxezarreta, Josep Fontana, David Murillo i Tomàs Casas. El dossier ofereix, des de punts de vista diversos, una aproximació al futur del capitalisme en un lustre i una anàlisi de les diferents tipologies de capitalisme que han estat capaces d'adaptar-se a les característiques de les societats on han arribat. A més, s'hi inclou un minidiccionari per entendre la crisi econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Homenatge a J.V. Foix

Amb motiu dels 25 anys de la mort de J.V. Foix, l'ARA ofereix als seus lectors una antologia del poeta de Sarrià i li ret homenatge amb alguns dels seus millors versos en les pàgines del diari.

Entrevista a Ferran Soriano

Després del tancament de Spanair, el president de l'aerolínia, Ferran Soriano, explica en una entrevista a l'ARA de diumenge tots els detalls del procés i analitza el futur de l'aeroport del Prat com a centre de connexió de vols. "Catalunya sabrà trobar una nova fórmula", afirma.

stats