Publicitat
Publicitat

Ara, 'Ara kids': l'11-S explicat als nens i entrevista a Toni Albà, per començar

Nou suplement per als diumenges, per als lectors d'entre 8 i 12 anys, a partir de l'11 de setembre. Entrevista dels nens periodistes de l'ARA a Toni Albà

El nou suplement Ara Kids, destinat a nens de 8 a 12 anys, és una de les novetats de l'ARA que es presenten l'Onze de Setembre. Es tracta d'una publicació que donarà continuïtat a la secció del mateix nom estrenada amb el diari d'estiu.

A més de les ja conegudes pàgines per aprendre anglès a través de passatemps, que es veuran incrementades, el nou Ara Kids també inclourà una part en català per informar els nens de qüestions d'actualitat. Ho farà amb un llenguatge i un enfocament adaptats a l'edat, amb els quals es tocaran temes com els atemptats a les Torres Bessones de l'11 de setembre de fa deu anys en aquest primer número de diumenge.

Un reportatge sobre dinosaures i la versió ampliada de l'entrevista a Toni Albà que us van avançar en vídeo, feta pels nens periodistes de l'ARA, són alguns dels continguts que trobareu aquest diumenge.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT