ARA
Mèdia 27/02/2011

Els menors en situació d'alt risc per culpa de la crisi, a la portada de l'ARA

La situació econòmica fa augmentar l'ingrés de menors en centres d'acollida. Aquest és el tema que obre la portada d'aquest diumenge. La fotografia és per al Magrib en transformació, un reportatge dels nostres enviats especials amb diàleg amb Fátima Mernissi

Redacció
1 min
Portada 27 febrer

BarcelonaLa Fiscalia de Barcelona investiga 600 casos de nens en situació d'alt risc i detecta que la crisi fa augmentar els casos en què cal ingressar menors en centres d'acollida. Abordem aquest tema a la portada d'aquest diumenge. També es dedica atenció al Magrib, en plena transformació: un reportatge dels enviats especials de l'ARA, Cristian Segura i Pere Tordera, que han parlat amb la intel·lectual Fátima Mernissi sobre el món àrab.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També es destaca que el Barça és més líder des d'aquest dissabte a la nit, gràcies a la victòria dels homes de Guardiola a Mallorca i l'empat a zero del Madrid a Riazor. I una entrevista a Iñigo Urkullu, president del PNB, que adverteix que "hi pot haver la temptació d'aprofitar la demanda catalana per revisar el concert econòmic basc".

Dels articles d'opinió, en destaquem tres: els de Paul Krugman, Salvador Cardús i Marta Espasa.

stats