Carme Forcadell, Toni Soler i Empar Moliner, avui amb Antoni Bassas, des de la Fàbrica Moritz Barcelona

El programa especial d'aquest vespre es pot seguir en 'streaming' a partir de les 20 hores

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell; el comissari del Tricentenari BCN, Toni Soler, i la periodista Empar Moliner –que ens farà un seguit de recomanacions sobre com anar a la V de la Diada, amb el seu sentit de l'humor– són els convidats del primer programa especial d' Antoni Bassas a l'Ara TV amb motiu de la Diada.

El programa es fa en directe, des de la Fàbrica Moritz, i es podrà seguir en 'streaming' a partir de les 20 hores, a l'Ara.cat.

La programació especial continuarà fins dijous amb aquestes propostes:

El dimarts 9 de setembre ens acompanyarà l'escriptor i autor de ‘Victus’, Albert Sánchez Piñol, el periodista Miquel Calçada i el coordinador de la V 2014, Ignasi Termes.

El dimecres 10 de setembre comptarem amb el director de l'ARA, Carles Capdevila; el músic, cantautor i escriptor català Lluís Llach; el conseller estratègic de Moritz, Albert Castellón, i el coordinador de la Via Catalana 2013, Ferran Civit.

Els programes començaran a les 20 h del vespre i els espectadors que hagin adquirit una entrada per veure'ls en viu podran accedir a la sala a partir de les 19.45 h.

Més continguts de