Publicitat
Publicitat

Neix Ara Docs, un espai obert als documentals

Ara Docs és una nova secció de l'Ara.cat en què es recullen documentals als quals el diari vol donar suport.

Aquells particulars o institucions que vulguin fer arribar la seva proposta la poden enviar a través de docs.ara.cat/aportar. L'ARA seleccionarà els millors treballs. Es valorarà l'excel·lència, la sensibilitat social, la recuperació de la memòria i l'esperit de superació.

Quan s'hagin publicat 10 documentals, s'obrirà un període de votacions per triar un guanyador. Les peces que inauguren aquesta secció són '42,195: la distància incerta'; '450 ml, un viatge d'anada i tornada' i 'FERO'.

L'objectiu d'aquesta nova secció és doble. D'una banda, oferir als lectors un espai en obert on puguin trobar documentals de qualitat, sempre disponibles en línia. De l'altra, obrir una finestra a les entitats que treballen pel país perquè puguin donar a conèixer la seva activitat o bé perquè els creadors tinguin una plataforma des de la qual mostrar al públic la seva feina.

La vitalitat del documental a Catalunya és notable, amb més d'una quarantena de productores associades a l'entitat Pro-Docs. Les sales de cinema acullen amb regularitat estrenes d'aquest format i, a la televisió, espais com 'Sense ficció' han obtingut resultats bons d'audiència amb peces com 'El Bulli: l'últim vals', 'Generació D' o 'Això no funciona, o potser sí?'

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT