Publicitat
Publicitat

L''Ara Kids' de l'estiu: un quadern en tapa dura i gran format, aquest cap de setmana amb l'ARA

L'ARA aplega els millors jocs, exercicis i reportatges del suplement infantil en un llibre especial. El trobareu als quioscos dissabte i diumenge que ve a un preu de 7,50 euros

Arriba l'estiu i les vacances, i l'ARA ha preparat un quadern especial 'Ara Kids' de 40 pàgines, en tapa dura i gran format, perquè els més petits puguin continuar llegint i jugant amb el diari ara que tindran més temps. Un llibre on s'apleguen alguns dels millors reportatges i jocs publicats fins ara al suplement infantil ( mira el vídeo).

L''Ara Kids' especial es podrà aconseguir amb l'ARA d'aquest cap de setmana. El trobareu als quioscos dissabte i diumenge que ve a un preu de 7,50 euros, juntament amb el diari. Tot i això, també es podrà aconseguir a través de La Botiga de l'ARA pel mateix preu.

L'edició té com a objectiu aconseguir que els nens facin un repàs de les activitats que ha proposat l''Ara Kids' des que va aparèixer per primera vegada: exercicis en anglès, mots encreuats, activitats de relacionar conceptes i d'altres per trobar diferències entre dibuixos similars. Hi ha continguts i curiositats de tota mena, per exemple: s'hi poden trobar textos perquè els petits aprenguin com era Catalunya abans que hi visquessin els humans o quina és la història de l'equipament blaugrana. Els jocs i entreteniments que proposa aquest recull de 40 pàgines són ben diversos. N'hi ha sobre cavalls, sobre coses que ens han canviat la vida, sobre tortugues o activitats per aprendre a cuinar.

Una pàgina cada dia

El llançament especial no substitueix l''Ara Kids' de sempre: durant els mesos d'estiu continuarà apareixent regularment. A partir del 15 de juliol i fins al 2 de setembre, sortirà publicat cada dia en la versió impresa del diari. També el podreu trobar en la versió en PDF, disponible a l' Ara.cat.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT