Ares Teixidó torna a TV3

Col·laborarà en el nou programa 'Tarda oberta', que presentaran Ruth Jiménez i Vador Lladó

Quatre mesos després de la cancel·lació del concurs 'Tot o res', Ares Teixidó tornarà a TV3. Segons ha avançat el portal 'Vadetele', la presentadora lleidatana serà una de les col·laboradores de 'Tarda oberta', el nou magazín de tarda que TV3 estrenarà el 4 de setembre i que presentaran Ruth Jiménez i Vador Lladó. Teixidó ha donat validesa a aquesta informació retuitejant una piulada que ho anunciava. 

Ares Teixidó va protagonitzar un breu pas per la televisió pública a principis d'aquest any: el 9 de gener va debutar al capdavant del 'Tot o res', el concurs que havia de substituir 'El gran dictat' als vespres, però el format no va funcionar i es va emetre per última vegada el 27 d'abril. Ara, TV3 ha decidit repescar-la com a col·laboradora de cara a la pròxima temporada. 

Entrevistsa a Ares Teixidó: "Em dol que la gent em jutgi per haver format part de ‘Gran Hermano’"

'Tarda oberta', produït per Mediapro, és el programa que substituirà 'Divendres' a partir del setembre. De moment TV3 no n'ha donat gaires detalls, més enllà d'avançar que hi haurà entreteniment, actualitat i continguts vinculats al territori.