Televisió
Mèdia 11/10/2012

Ariadna Oltra i Òscar Dalmau presentaran 'La Marató de TV3'

Se celebrarà el 16 de desembre i estarà dedicada al càncer

Ara
1 min
Ariadna Oltra i Òscar Dalmau

BarcelonaLa Fundació La Marató de TV3 ha anunciat aquest dijous al matí el nom dels presentadors de l'edició del 2012 de 'La Marató de TV3'. Seran la conductora d''Els matins', Ariadna Oltra, i el presentador d''El gran dictat', Òscar Dalmau.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat emès per la cadena pública, Oltra es mostra "molt contenta" de participar directament en aquest projecte. "Des que sóc petita, recordo que hi ha un diumenge del mes de desembre reservat per a 'La Marató', i aquest 2012 el viuré de la manera més intensa possible, perquè estaré al costat d'una persona a la qual admiro i amb qui espero fer una bona feina", continua. La presentadora d''Els matins' considera que l'espai solidari és "el programa més emblemàtic de TV3, el dia en què tenim la possibilitat de ser solidaris cadascú en la mesura que pugui", i per això considera "un honor poder participar en una experiència tan vital com 'La Marató'".

Per la seva banda, Òscar Dalmau assegura que "presentar 'La Marató' d'aquest any és un gran repte", i afegeix: "Espero estar a l'altura de tots els maratonians que han anat presentant aquest macroprograma solidari. Serà un plaer presentar al costat de l'Ariadna i sumar esforços per ajudar a la investigació del càncer".

Aquesta malaltia serà el centre d'atenció de l'edició d'enguany del programa, que se celebrarà el 16 de desembre.

stats