Arriba ‘Mar de plástico’, un ‘thriller’ d’Antena 3 amb Rodolfo Sancho

Antena 3 estrena aquesta nit Mar de plástico, una de les seves grans apostes de ficció per a aquesta temporada. Es tracta d’un thriller ambientat als hivernacles d’Almeria i que té Rodolfo Sancho com a principal protagonista. Per donar més impuls a l’estrena, el primer episodi s’emetrà simultàniament per Antena 3, Nova, Neox i Mega, avui a les 22.40.

L’acció transcorre a Campoamargo, un poble fictici que té en els milers d’hectàrees d’hivernacles la seva principal font de recursos i també l’origen de la seva peculiar estructura social, amb una gran presència de temporers magribins, una taxa d’atur elevada especialment entre els joves i un petit grup de cacics i terratinents poderosos que en molts casos han abandonat la seva família per casar-se amb dones russes molt més joves. En aquest context, l’assassinat de la filla de l’alcaldessa tensarà fins a l’extrem unes relacions ja complicades i convertirà tothom en sospitós del crim.

El responsable d’investigar el cas serà Héctor Aguirre (Sancho), un sergent de la Guàrdia Civil acabat d’arribar al poble per fer-se càrrec de la policia judicial, excombatent a l’Afganistan i amb un passat complex tant en l’àmbit personal com en el professional. Belén López, Pedro Casablanc, Jesús Castro, Luis Fernández, Fernando Cayo i Patrick Criado formen part també de l’ampli repartiment de la ficció, que compta amb una vintena llarga de personatges.

La sèrie, que consta de 13 episodis d’una hora, s’ha rodat majoritàriament en exteriors i té una estètica que potencia els colors càlids per transmetre la sensació de calor i ofec pròpia de la zona on tenen lloc els fets.