Publicitat
Publicitat

FUTURA ESTRENA

'¡Ahora caigo!' és l'adaptació d'un format d'èxit internacional

Arturo Valls presentarà un nou concurs a Antena 3

Antena 3 ha fitxat l'actor Arturo Valls perquè condueixi ¡Ahora caigo! , un concurs en què els participants hauran de respondre correctament si no volen que el terra se'ls obri sota els peus.

Arturo Valls és des de fa unes setmanes el psicòleg Agus a la sitcom de La Sexta Buen agente . Però davant dels seriosos dubtes sobre la renovació de la sèrie, l'actor ha optat per compaginar aquest paper amb el de presentador d'un nou concurs a Antena 3. Es tracta d' ¡Ahora caigo! , un format de la productora israeliana Armoza que es va començar a emetre en aquest país el desembre de l'any passat i que a l'abril va convertir-se en un dels èxits del festival de televisió Mip TV, celebrat a Canes. Allà va néixer l'interès d'Antena 3 i de la cadena nord-americana NBC, que també l'ha adaptat amb el nom de Still standing . De moment, Antena 3 no ha avançat la data d'estrena ni la franja prevista per a l'emissió del format a l'Estat, però sí que ha fet públic que l'adaptació és responsabilitat de la productora Gestmusic.

En essència, ¡Ahora caigo! és un concurs de preguntes i respostes, tot i que incorpora un element de risc i una important dosi d'atzar. Un concursant s'enfronta a deu adversaris, cadascun dels quals amaga una quantitat diferent de diners -entre 1 i 50.000 dòlars en la versió original- que tothom desconeix. Cada concursant té, sota els peus, una trapa que s'obrirà en cas que respongui incorrectament. Abans de cada pregunta, el concursant principal escull un dels deu rivals i s'hi enfronta en un duel cara a cara. Si aconsegueix eliminar-lo i fer-lo caure pel forat, afegirà la quantitat corresponent -que no es descobrirà fins llavors- al seu pot. Només s'endurà el premi, però, qui aconsegueixi mantenir-se dret fins al final.

Doble retorn

Amb el seu fitxatge per Antena 3, Arturo Valls no només torna a una cadena on ja havia treballat als programes UHF i Los más , sinó que també recupera la seva faceta de presentador, que ja havia desenvolupat en espais com Caiga quien caiga , Vaya tropa i Allá tú . Tot i així, la major part de les seves aparicions a la pantalla han estat com a actor, especialment a la sèrie Càmera café , que Telecinco va emetre entre els anys 2005 i 2009.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT