FUTURA ESTRENA
Mèdia 16/06/2011

Arturo Valls presentarà un nou concurs a Antena 3

Antena 3 ha fitxat l'actor Arturo Valls perquè condueixi ¡Ahora caigo! , un concurs en què els participants hauran de respondre correctament si no volen que el terra se'ls obri sota els peus.

Albert Castellví Roca
2 min
Arturo Valls tornarà a Antena 3 per presentar el concurs ¡Ahora caigo! . Actualment se'l pot veure a la sèrie Buen agente , de La Sexta.

Barcelona.Arturo Valls és des de fa unes setmanes el psicòleg Agus a la sitcom de La Sexta Buen agente . Però davant dels seriosos dubtes sobre la renovació de la sèrie, l'actor ha optat per compaginar aquest paper amb el de presentador d'un nou concurs a Antena 3. Es tracta d' ¡Ahora caigo! , un format de la productora israeliana Armoza que es va començar a emetre en aquest país el desembre de l'any passat i que a l'abril va convertir-se en un dels èxits del festival de televisió Mip TV, celebrat a Canes. Allà va néixer l'interès d'Antena 3 i de la cadena nord-americana NBC, que també l'ha adaptat amb el nom de Still standing . De moment, Antena 3 no ha avançat la data d'estrena ni la franja prevista per a l'emissió del format a l'Estat, però sí que ha fet públic que l'adaptació és responsabilitat de la productora Gestmusic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En essència, ¡Ahora caigo! és un concurs de preguntes i respostes, tot i que incorpora un element de risc i una important dosi d'atzar. Un concursant s'enfronta a deu adversaris, cadascun dels quals amaga una quantitat diferent de diners -entre 1 i 50.000 dòlars en la versió original- que tothom desconeix. Cada concursant té, sota els peus, una trapa que s'obrirà en cas que respongui incorrectament. Abans de cada pregunta, el concursant principal escull un dels deu rivals i s'hi enfronta en un duel cara a cara. Si aconsegueix eliminar-lo i fer-lo caure pel forat, afegirà la quantitat corresponent -que no es descobrirà fins llavors- al seu pot. Només s'endurà el premi, però, qui aconsegueixi mantenir-se dret fins al final.

Doble retorn

Amb el seu fitxatge per Antena 3, Arturo Valls no només torna a una cadena on ja havia treballat als programes UHF i Los más , sinó que també recupera la seva faceta de presentador, que ja havia desenvolupat en espais com Caiga quien caiga , Vaya tropa i Allá tú . Tot i així, la major part de les seves aparicions a la pantalla han estat com a actor, especialment a la sèrie Càmera café , que Telecinco va emetre entre els anys 2005 i 2009.

stats