Barça
Mèdia 04/05/2011

“Com ho anomenem, 'Villarato' o 'Platinato'?”, a la portada de l''As'

Els diaris esportius de Madrid tornen a justificar la derrota del seu equip amb suposats errors i amiguismes arbitrals

Redacció
2 min
As

BarcelonaL'As continua traient suc del mot que tant li agrada, el famós "Villarato", que el seu propi director, Alfredo Relaño, va encunyar fa tres anys. Si la setmana passada el diari obria la portada del dimarts, el dia abans de l'anada de semifinals de la Lliga de Campions entre el Madrid i el Barça, amb el titular “Guardiolato”, avui titula “Com ho anomenen, 'Villarato' o 'Platinato'?”, fent referència al president de la UEFA, Michel Platini.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari ocupa la portada amb tres altres titulars irònics que suggereixen la mateixa idea de robatori i diu “Tranquil Mou, no és res personal, només un negoci”, “A Madrid va ser Pepe; a Barcelona un gol escamotejat” i “Va semblar un accident”. Ja a les pàgines interiors de l'edició impresa, l'As inclou un article titulat “Venç el tiqui-atraca”, en què el periodista esportiu Tomás Roncero, col·laborador del diari i del programa Punto Pelota, carrega contra l'arbitratge de De Bleeckere per l'anul·lació del gol d'Higuaín. Roncero sentencia que, sense els arbitres, al Bernabéu haurien quedat 0-0 i al Camp Nou 1-1, i que per tant hauria passat a la final el Reial Madrid.

El Marca també dedica la portada d'avui a criticar l'arbitratge de De Bleeckere i diu “Era missió impossible” i “Un altre pèssim arbitratge frustra la remuntada del Madrid”. En un titular secundari, el diari afegeix que l'àrbitre es va inventar una falta de CR7 que va evitar el 0-1 d'Higuaín. Per arrodonir la portada, Marca cita les declaracions del porter Iker Casillas, que va dir “Ens han frustat, ens han robat la final” i de Cristiano Ronaldo, en què el jugador blanc va sentenciar “O això canvia o s'haurà de deixar que el Barça jugui sol”.

stats