TELEVISIÓ

Atresmedia fa el salt al format multiplataforma

El grup estrena l’espai ‘Problemas del Primer Mundo’ a través de Flooxer, Neox i Europa FM

Les tres marques per a joves d’Atresmedia -el portal Flooxer, el canal Neox i l’emissora Europa FM- s’uneixen per estrenar el primer format multiplataforma del grup, Problemas del Primer Mundo, una proposta nascuda gràcies a l’impuls de l’entorn digital. Es tracta d’un espai d’humor creat i dirigit per Victoria Martín i Nacho Pérez-Pardo, artífexs del canal de YouTube Living Postureo, que actualment té 61.245 subscriptors, a més de 28.000 seguidors a Instagram i 5.000 a Twitter. Martín, a més, en serà la presentadora. Els dona suport la productora Fotograma 25, que ja ha estat al darrere d’un altre programa dirigit a la generació Z, Señoras fetén, de la plataforma online de RTVE Playz.

El programa Problemas del Primer Mundo funcionarà a través de tres finestres diferents. A partir d’aquest diumenge a les 23 h es podrà sentir a través d’Europa FM i es podrà veure a Flooxer, el canal online d’Atresplayer, el portal de vídeos del grup. A més, cada divendres, a partir de la setmana que ve, se’n farà una edició especial a Neox que recollirà els millors moments del programa i oferirà continguts exclusius. L’espai tindrà una periodicitat setmanal i, segons el grup de comunicació, s’adaptarà a cadascun dels mitjans des dels quals s’emetrà.

Comèdia de les misèries

En el seu nou projecte, Victoria Martín, que actualment és guionista de La resistencia i col·laboradora de Las que faltaban, tots dos de Movistar+, farà broma de les obsessions diàries i de les misèries humanes, un tema que ja toca en el seus vídeos de YouTube. Cada entrega tractarà una temàtica diferent, com ara el culte al cos, els diners, les xarxes socials o la fama. Segons Atresmedia, Problemas del Primer Mundo és un espai d’humor “atrevit i provocatiu” que s’enriu “de l’excessiva importància que la societat dona a temes trivials”. En la seva faceta de còmica, Martín, nascuda a Madrid el 1989, ha fet paròdia del món d’ influencers com Dulceida o Laura Escanes i del postureig que hi ha a les xarxes socials a través del personatge Chica Fitnnes, una mil·lennial obsessionada amb la vida sana. “És més important aparentar que t’ho estàs passant bé que passar-t’ho bé de veritat. És una manera de presumir que ens semblava molt sucosa”, explicava Martín a l’inici de Living Postureo.

A Problemas del Primer Mundo, Martín estarà acompanyada d’altres còmics que, com ella, intentaran treure ferro a problemes que no ho són tant. El programa comptarà, entre d’altres, amb els Venga Monjas, Percebes y Grelos, Pilar de Francisco (guionista de Late motiv )i Miguel Campos.

A més, cada entrega, que es gravarà en directe des dels teatres Luchana de Madrid, tindrà nous convidats. De moment, els primers confirmats són el còmic Ignatius Farray i Esty Quesada, més coneguda com a Soy una Pringada.

Més continguts de