Avançament de l'entrevista a Pep Guardiola: "Des del primer dia vaig intentar que Messi jugués en benefici de l'equip", i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

Pep Guardiola durant la sessió de fotografies per l'ARA / XAVIER BERTRAL

1.

Avançament de l'entrevista a Pep Guardiola: "Des del primer dia vaig intentar que Messi jugués en benefici de l'equip". Antoni Bassas entrevista l'entrenador del Manchester City, que parla de futbol i de política. 

2.

Els bombers, pendents de possibles revifalles de l'incendi de la Ribera d'Ebre amb el pic de calor. Es dona per estabilitzat el 80% del perímetre però el flanc dret nord del foc continua preocupant.  "Vaig caminar cinc quilòmetres sola amb el gos, pensava que em moria". Una dona britànica es va veure envoltada pel foc a casa seva i va fugir caminant. 

3.

Mig país per sobre dels 40 graus i rècord històric per sobre dels 43. Entre avui i dimarts la temperatura recularà uns cinc graus en moltes comarques. 

4.

Els barcelonins preferien el pacte Colau-Maragall. La inseguretat creix com a principal problema a la ciutat, segons el baròmetre municipal. 

5.

Barcelona, "orgullosament diversa". Ada Colau penja la bandera irisada a l'Ajuntament i reivindica "la defensa de les llibertats".  "Et faré heterosexual a hòsties!": denuncien a Twitter una nova agressió homòfoba a Barcelona. L'alcaldessa ha condemnat els fets, que coincideixen amb el primer dia del Pride Barcelona. 

Més continguts de