RECULL DE PREMSA
Mèdia 10/04/2011

"Avui, Barcelona decideix", destaca 'El Punt'

Els diaris 'El Punt', 'Avui' i 'ARA' dediquen la portada a la consulta per a la independència que se celebrarà avui a la capital catalana. Gran part dels diaris d'àmbit estatal obren amb la manifestació que es va celebrar ahir a Madrid contra la presència de forces polítiques afins a ETA en les eleccions del 22-M

Redacció
1 min
El Punt

BarcelonaLes capçaleres Avui i El Punt destaquen a la seva portada la consulta sobre la indepenèndencia de Catalunya que tindrà lloc a Barcelona i a una vintena de poblacions més. El diari ARA dedica íntegrament la primera pàgina a la jornada participativa d'aquest 10-A.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón titula "22-M sin ETA" i destina també un espai a remarcar l'especial sobre la Segona República, que defineix com un "règim idealitzat que oculta una història d'intransigència política"."Contra ETA i les seves disfresses" és el titular de portada del diari ABC, mentre que El Mundo reparteix la seva primera pàgina entre el retall de l'avantatge electoral del PP respecte al PSOE i la marxa de Madrid, remarcant que "Les víctimes exigeixen al govern que no hi hagi 'dreceres ni traicions'". El País, per la seva banda, obre amb la notícia "Un centenar d'imputats per corrupció es presenten al 22-M". La foto de la portada és de la manifestació de Madrid i titula "La marxa contra ETA es converteix en un atac contra el Govern".

La portada de Público és una il·lustració que simbolitza el pols entre Alfredo Rubalcaba i Carme Chacón per convertir-se en el successor de Zapatero. El Periódico titula "Suport de la UE", en referència als elogis que ha rebut el pla anticrisi del govern espanyol a la cimera econòmica d'Hongria i dedica la fofotografia principal de la primera pàgina a Carme Chacón, a qui qualifica com a "Nacida para Luchar".

La imatge de portada de La Vanguardia és una platja d'ambient estiuenc ara a la primavera, mentre que la notícia més destacada és: "La crisi del socialisme andalús espanta el PSOE".

stats