Avui torna ‘Fear the walking dead’, ara ja amb una temporada completa

La segona temporada arriba amb la inevitable sacsejada en el càsting

Després d’haver provat tímidament -amb una temporada curta de sis episodis- si els fans dels zombis entomaven un spin-off de la sèrie The walking dead, ara ha arribat el moment de comprovar si aquesta trama paral·lela dóna per a una temporada sencera de 15 capítols. Aquesta nit de diumenge a dilluns -en estrena simultània als EUA i Espanya- debuta aquesta segona temporada de Fear the walking dead, que funciona com a preqüela de la sèrie original i mostra l’evolució d’una família de Los Angeles tot just al començament de l’epidèmia de morts vivents.

La segona temporada arriba amb la inevitable sacsejada en el càsting. Colman Domingo, que interpretava en els episodis inicials el personatge de Victor Strand -un home de passat misteriós- agafa pes en els nous capítols i es converteix en protagonista. La sèrie incorpora també els noms de Daniel Zovatto i Dougray Scott a la llista d’actors de la segona temporada.

La sèrie va ser vista als Estats Units per 10,1 milions d’espectadors en la seva estrena, però el final només va aconseguir congregar-ne 6,86 milions.

Més continguts de