Mèdia 20/07/2012

Banderas nega cap crisi matrimonial

Albert Castellví Roca
2 min
Banderas nega cap crisi matrimonial

A ntonio Banderas (01) i Melanie Griffith no tenen intenció de divorciar-se, almenys per ara. L'actor malagueny va ser contundent ahir en negar que el seu matrimoni passés per un moment crític després de 15 anys. "Ens estimem molt i no ens divorciarem", va aclarir Banderas. I va afegir: "S'han publicat moltes tonteries, però com que se n'han publicat moltes durant els 18 anys que fa que estem junts ja no en faig cas. Ni ens divorciem ni res de res, estem encantats", va insistir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, l'actor va voler tallar de soca-rel les informacions que apuntaven a un divorci imminent provocat per una infidelitat seva. De fet, ja fa uns dies que s'especulava amb aquesta possibilitat, i el portal RadarOnline fins i tot assegurava que Griffith s'havia tret l'anell de casada com a resposta a les relacions extramatrimonials del marit. Ahir, un vídeo que suposadament mostrava Banderas ballant amb una noia rossa en una discoteca de Cancún i l'aparició de diversos testimonis que asseguraven que els havien vist fent-se petons "més d'una vegada" van acabar de disparar les alarmes. Segons ell, però, tot plegat no són més que "tonteries".

Piqué, Shakira i una orca

Qui també s'ha deixat veure fent-se petons amb algú que no és la seva parella és Gerard Piqué (02) . El central del Barça ha penjat als seus perfils de Facebook i Twitter una fotografia en què es veu com li fa un petó una orca d'un zoo. No sembla que aquesta infidelitat hagi molestat la seva xicota, la cantant colombiana Shakira , que apareix somrient darrere seu.

Canvi de parella

Tot just tres setmanes després que Tom Cruise (03) i Katie Holmes trenquessin el matrimoni, la cienciologia busca una nova parella per a l'actor. Segons The National Enquirer , l'escollida és Yolanda Pecoraro , una actriu de 27 anys -23 menys que ell-, devota de la cienciologia des que en tenia 13 i amb qui l'actor ja havia mantingut una breu relació l'any 2004. Diversos testimonis han assegurat a la publicació nord-americana que Pecoraro és la parella "perfecta" per a Cruise.

Accident laboral

Halle Berry (04) va ser hospitalitzada ahir durant unes hores. L'actriu va caure mentre rodava una seqüència de la seva propera pel·lícula, es va clavar un cop al cap i va ser traslladada en ambulància a l'hospital Cedars Sinai de Los Angeles. Després d'unes hores en observació, però, els metges van comprovar que no patia cap lesió important i va ser donada d'alta. El seu representant assegura que podrà seguir el rodatge amb tota normalitat.

stats