ESTATS UNITS
Mèdia 26/07/2011

'The Telegraph' confon Rita Barberá amb la nova directora d'una presó de Sicília

El diari britànic publica per error una foto de l'alcaldessa de València en una notícia que explica que la directora del recinte penitenciari prohibeix als presos mafiosos portar roba i complements de marca

Redacció
1 min
Notícia de 'The Telegraph' que confon Rita Barberà amb la directora d'una presó de Sicília

BarcelonaRita Barberá és l'alcaldessa de València però també la nova directora d'un centre penitenciari a Sicília que s'ha oposat frontalment amb la indumentària de la màfia. Les dues es diuen igual i per això el diari britànic The Thelegraph deu haver confós una amb l'altraThe Thelegraph.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova directora de la presó Uccirardone a Palermo ha agafat ressò internacional perquè ha obligat a tots els presos mafiosos del seu centre a treure's qualsevol roba de marca i vestir de forma senzilla. Barberá ha assenyalat que la pràctica de portar posat Gucci, Armani o d'altres dissenyadors, com també joieria estrident, ha d'acabar. No permetrà que mostrin el seu estatus amb jaquetes Luis Vuitton, camises de seda Valentino o esportives Nike.

Però la resposta dels familiars de la màfia ha estat contundent. "Per què les autoritats tenen permís per dictar al meu marit el que ha de dur?", una dona deia al diari La Stampa. Una altra argumentava: "El meu marit haurà de passejar-se despullat perquè només té roba de marca, no per exhibir-se, sinó perquè són de millor qualitat i duen més. Per què humiliar-lo d'aquesta manera i fer-me anar a comprar roba als mercats?".

A diferència d'altres països, els presos italians no han de portar uniforme.

stats