Audiències
Mèdia 08/03/2012

El Barça-Bayer supera el milió i mig d'espectadors

El 7 a 1 d'aquest dimecres va ser el quart partit més vist d'aquesta edició de la Champions, amb un 44,4% de quota de pantalla

Ara
1 min
Andrés Iniesta, Leo Messi i Pedro

BarcelonaMés d'un milió i mig de catalans van veure la golejada del Barça sobre el Bayer Leverkusen d'aquest dimarts. En concret, 1.520.000 persones van sintonitzar TV3 per veure el 7 a 1 dels blaugranes sobre els alemanys, que tot i així va quedar lluny del Milan-Barça del novembre, que es manté com el partit més vist fins ara d'aquesta competició a Catalunya. El d'ahir va ser, de fet, el quart partit amb més espectadors d'aquesta Champions, i va obtenir un 44,4% de quota de pantalla. L'últim minut de partit, que va ser el moment més vist del matx, va arribar a 1.861.000 espectadors i una quota del 52,6%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Acabat el partit, el lideratge va quedar en mans d'Antena 3, amb la sèrie 'Con el culo al aire', que va reunir 311.000 catalans –curiosament, el pitjor resultat fins ara– i després va passar a Cuatro, que emetia la pel·lícula '9 días'.

Al global del dia, el domini de TV3 va ser aclaparador. El canal públic va arribar al 21,8% de quota de pantalla, més del doble que la segona classificada, Telecinco, que va obtenir un 10,5% de 'share'. La 1 va ser tercera amb un 9,5% i Antena 3 quarta, amb un 9,4%.

stats