Publicitat
Publicitat

Programa solidari

El primer equip del Barça se sumarà a 'La Marató per la Pobresa' amb un partit de futbol sala

Es disputarà el 27 de maig al Palau Sant Jordi, amb una formació dirigida per Pep Guardiola i una altra, per Tito Vilanova

El Futbol Club Barcelona aportarà el seu gra de sorra a 'La Marató per la Pobresa' que TV3 celebrarà el dia 27 de maig. Els jugadors del primer equip de futbol del Barça disputaran un partit de futbol sala que enfrontarà una formació dirigida per Josep Guardiola i una altra d'encapçalada per Tito Vilanova.

El partit, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi el mateix dia 27 de maig, servirà per recaptar fons per a 'La Marató', amb què TV3 i el departament de Benestar Social i Família volen ajudar a finançar les entitats que lluiten contra la pobresa i l'exclusió social.

"Estem molt agraïts al Barça per la col·laboració que fa a 'La Marató per la Pobresa'. Moltes institucions del país es bolcaran [en la causa] el 27 de maig, i, que el Barça ho faci, és un ajut que volem agrair a la directiva, als socis, a l'entrenador i als jugadors", ha assenyalat la directora de TV3, Mònica Terribas. Per la seva banda, el president del Barça, Sandro Rosell, ha assegurat: "El Barça sempre intenta aportar responsabilitat social i, en aquest cas, conjuntament amb TV3 i la Fundació La Marató, hem decidit fer un acte en què esperem que molta gent col·labori, i aquesta és la contribució del club, dels socis, dels jugadors i dels tècnics a una causa a què ens hem de sumar, perquè a Catalunya també hi ha pobresa i hem de lluitar perquè no sigui així". A més de promoure el partit, el Barça ha anunciat que aportarà 200.000 euros a 'La Marató'.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT