RECULL DE PREMSA
Mèdia 29/05/2011

El Barça i Messi “són llegenda”, a 'La Vanguardia'

La premsa generalista catalana celebra la quarta Champions blaugrana. Entre els esportius, 'Sport' considera que el Barça és “el millor de la història”, mentre 'Mundo Deportivo' titula, simplement, “campions”

Redacció
1 min
El Barça i Messi "són llegenda", a 'La Vanguardia'

Barcelona“Són llegenda”, “El millor de la història”, “Campions”, “El millor que hi ha”... Els diaris catalans celebren aquest diumenge la victòria del Barça en la final de Wembley que significa el quart triomf blaugrana en la màxima competició europea. Messi és el gran protagonista gràfic i apareix a les portades de La Vanguardia i dels dos grans esportius catalans, Mundo Deportivo i Sport.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia de l'equip recollint el trofeu amb Abidal al capdavant és l'altra gran icona del triomf culer. El Periódico fa una portada especial a doble pàgina per encabir els jugadors i titula que l'equip és “el millor que hi ha”. L'Avui presenta un titular molt semblant, “els millors que hi ha”, amb la mateixa imatge. El Punt, en canvi, considera que Wembley és la sortida d'un camí que va “d'aquí a l'eternitat”.

stats