Publicitat
Publicitat

Barcelona FM inaugura els seus estudis

L'acte ha coincidit amb la signatura del primer contracte programa de BTV

Barcelona FM, l'emissora municipal de la capital catalana, ha completat aquest dilluns la seva posada en marxa amb la inauguració oficial de les seves instal·lacions, que arriba més de dos mesos després de l'inici de les emissions regulars, el 25 de setembre. Coincidint amb aquest acte, l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el president del consell d'admnistració d'Informació i Comunicació de Barcelona –l'empresa municipal que gestiona l'emissora, el canal de televisió local i el portal BTVNotícies–, Carlos Nieto, han signat el primer contracte programa del grup BTV per als propers tres anys, que segons Trias garantirà "l'estabilitat" que el mitjà necessita. Segons Europa Press, l'acord preveu una aportació anual de 15 milions d'euros i 250.000 euros més per destinar a inversions.

Barcelona FM, que comparteix redacció, mitjans tècnics i personals amb la televisió municipal i el portal de notícies, emet pel 91.0, l'antiga freqüència de COMRàdio, que el 31 de desembre passat va deixar d'utilitzar-la  i va retornar-la a l'ajuntament. En aquest sentit, Trias ha recordat que se l'havia acusat de voler tancar BTV i vendre's la freqüència. "Ho hem fet al revés. Hem potenciat BTV i hem estat capaços d'unir-la amb Barcelona FM i aconseguir una gran força, no només de present sinó de futur", ha afirmat l'alcalde. Segons ells, aquests mitjans han d'intentar se "un referent de costos, de continguts i de la ciutat de Barcelona" perquè els ciutadans "se n'enamorin i els sentin seus".

Per la seva banda, el director de Barcelona FM i de BTV, Àngel Casas  –que es jubilarà el 31 de desembre–, ha subratllat que han aconseguit fer una ràdio "barateta" i que la posada en marxa de la nova emissora és "una fita que no havia imaginat" i que li suposa "un gran orgull professional".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT