Publicitat
Publicitat

Barcelona, primera seu de l'exposició de 'Joc de trons'

Segons 'La Vanguardia', la mostra sobre la sèrie començarà a la capital catalana la gira internacional

Barcelona serà "amb tota probabilitat" la primera parada de l'exposició interactiva sobre 'Joc de trons' que recorrerà ciutats d'arreu del món durant els pròxims mesos. Ho avança aquest dissabte 'La Vanguardia', que assegura que la mostra s'instal·larà al Museu Marítim de la capital catalana a finals d'octubre, tot i que l'acord encara no està signat. 

La mostra, titulada 'Game of thrones: the touring exhibition', és una exposició interactiva que ocuparà uns 3.000 m², en els quals es recrearan diversos escenaris de la sèrie, com ara Port Reial, el Castell Negre de la Guàrdia de la Nit i el Mur, i també s'hi podrà trobar, lògicament, el Tron de Ferro, pel qual lluiten des de fa set temporades els principals personatges de la ficció. Peces de vestuari, armes i altres accessoris també formaran part de l'exposició, produïda per la cadena HBO –productora de la sèrie– i GES Events, que abans s'havia encarregat de muntatges semblants relacionats amb pel·lícules com 'Harry Potter' o 'Avatar'. 

L'any 2013 ja s'havia organitzat una altra exposició sobre 'Joc de trons', que no va passar per Barcelona però sí que va ser a Madrid, el 2015. La sèrie estrenarà la vuitena i última temporada a finals de l'any que ve o principis del 2019

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT