Mèdia 27/11/2011

Évole, Om, Basté: "Som una generació desacomplexada amb mirada pròpia"

El director de l'ARA, Carles Capdevila, entrevista el trio català dels premis Ondas 2011: els responsables d''El Món a Rac1', 'El convidat' i 'Salvados'

Ara
1 min

BarcelonaSón tres periodistes catalans d'entre 37 i 46 anys i dimecres recolliran un Ondas cadascú. Dies abans, Jordi Basté, Albert Om i Jordi Évole són entrevistats pel director de l'ARA, Carles Capdevila.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tots tres expliquen què senten pel premi: Basté –actual responsable d'El món a Rac1– el rep per la seva trajectòria, Om pel programa El convidat (TV3), i Évole –que ja té premis Ondas–, com a presentador de Salvados (La Sexta). "El vas somiant des de petit i veus que als amics els hi van donant, i tu et vas quedant allà i penses que algun dia potser caurà. I quan te'l donen fa molta il·lusió, molta, molta", diu obertament Basté.

Per Om, l'Ondas és important perquè "a la professió és el premi més prestigiós, i per als que treballem en català encara és més difícil que et donin un premi espanyol".

Quan analitzen la professió, conclouen que la seva generació té "una mirada pròpia" i "desacomplexada".

L'entrevista conté altres confessions. Com un moment en què Évole admet quan va ser l'última vegada que va plorar veient la tele... i va ser veient El convidat.

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats