Publicitat
Publicitat

AUDIÈNCIA RADIOFÒNICA

RAC1 baixa però manté el primer lloc i Catalunya Ràdio retalla la distància

Basté segueix líder però Fuentes se situa a només 10.000 oients

RAC1 és l'emissora més escoltada a Catalunya, tot i que el seu avantatge sobre Catalunya Ràdio s'ha reduït durant els últims tres mesos. L'EGM atorga també el lideratge a El món a RAC1 per 10.000 oients.

RAC1 tanca la temporada com l'emissora líder a Catalunya. La segona onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), feta pública ahir, atorga a la ràdio del Grupo Godó 675.000 oients, i manté en segon lloc Catalunya Ràdio, amb 589.000 seguidors. L'emissora pública, però, creix lleugerament i escurça la distància amb la seva competidora, que experimenta un descens de 33.000 oients respecte a l'onada anterior, del mes d'abril.

Pel que fa als programes, El món a RAC1 és el més escoltat, amb 480.000 oients, però n'ha perdut 35.000 des de l'abril. Mentrestant, El matí de Catalunya Ràdio millora el seu registre i se situa a només 10.000 seguidors de l'espai que condueix Jordi Basté. En tot cas, el magazín matinal de RAC1 manté el primer lloc que ja indicaven les dues onades anteriors, i ha invertit la situació d'ara fa un any, quan el programa de Manel Fuentes liderava per 16.000 oients.

L'emissora privada conserva el lideratge durant bona part del dia, i és la ràdio més escoltada entre les 7.00 i les 21.00. Malgrat tot, la seva tendència general és a la baixa -amb algunes excepcions, entre les quals destaca la pujada de La competència , que ja és el segon espai més seguit de RAC1-. Els caps de setmana, Catalunya Ràdio es manté al capdavant.

Per la seva banda, la SER continua tercera i torna a situar Hora 25 com a líder de la seva franja, amb 133.000 oients cada vespre.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT