Mèdia 18/08/2012

Batalla de casaments a Hollywood

Joan Callarissa
2 min
Batalla de casaments a Hollywood

Separar-se no és fàcil i a Hollywood encara menys. Tot i que Jennifer Aniston (01) i Brad Pitt (02) ja fa dotze anys que es van casar i 7 que intenten ser feliços per separat, sembla que les seves vides avancen en paral·lel. Ara, tots dos es casen. Això, que podria semblar una bonica coincidència, resulta poc creïble a Hollywood, on l'amor es mesura pel nombre de portades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El dia de l'aniversari de Justin Theroux (01) , l'actor i guionista rocker que exerceix de nòvio d'Aniston des d'aquest any, ella va acceptar la seva petició de matrimoni. Un fet que el representant d'ell va traslladar a l'instant a la revista People .

D'altra banda, Pitt, que ja fa 7 anys que està amb Angelina Jolie (02) també s'ha decidit ara i no deixa els periodistes en pau mentre juga a despistar sobre la seva boda amb Jolie en un castell de França. De moment, moltes publicacions apunten que el casori és "imminent" perquè ahir divendres hi havia un gran tràfec de camions a la finca. I mentrestant, tinta i més tinta especula sobre detalls de l'enllaç.

Aquesta guerra, però, no la guanyaran fàcilment els Brangelina . Aniston també proporciona un fluid degoteig d'informació. Per ara, ja ha transcendit que la que era la "soltera d'or d'Amèrica" només vol perdre una tros del títol, el de soltera. Firmarà un clàusula prematrimonial amb Theroux que blindarà tots els seus estalvis (uns 100 milions de dòlars) d'un mal fracàs matrimonial amb l'actor. Ho ha explicat un amic d'ella al Daily Star . Si els companys de Friends van a l'enllaç o qui la vestirà seran les pròximes notícies. Continua el degoteig.

Amor fratern

A qui també ha inundat l'amor és a Bobbi Kristina (03) , filla de la cantant Whitney Houston. Dijous va anar a la presentació del film Sparkle - un remake de la pel·lícula del 76 que narra la història de les Supremes-, i va explicar a tothom l'amor que sent per Nick Gordon (03) , el noiet que Houston va adoptar fa 12 anys. El seu germà, de facto . En sabrem més detalls en un pròxim reality sobre la jove de 19 anys.

Qui també gaudeix de l'amor entre germans és Carmen Lomana (04) , que està hospitalizada a Santander mentre la seva germana la cuida i la seva mare plora, segons explica l'afectada. Va llogar un cotxe que, després d'aparcar-lo (o intentar-ho), va seguir avançant, passant per damunt la famosa i aterrant a la sorra de la platja Palombina.

A qui tampoc li va gaire bé és a Katie Holmes (05) , que es va separar de Tom Cruise per "diferències irreconciliables". Després, van dir que treballarien "junts per la seva filla". Dijous ella s'enduia tot el que li quedava de la casa de Cruise.

stats