Besalú acollirà part del rodatge de la nova temporada de 'Westworld'

Aquest dimecres es fa un càsting de figurants, i les gravacions seran entre el 22 i el 24 de maig

La vila comtal de Besalú (Garrotxa) apareixerà a la tercera temporada de la sèrie 'Westworld', de la plataforma nord-americana HBO, segons ha pogut confirmar l'ACN. Entre el 22 i el 24 d'aquest mes es rodaran en el centre històric de la població part de les escenes de la nova etapa de la ficció. 

Aquest dimecres a la tarda la productora de 'Westworld' farà un càsting a l'Hotel Melià de Girona per buscar un centenar de figurants per al rodatge. En concret es necessiten homes d'entre 18 i 40 anys, aproximadament. Els seleccionats hauran d'interpretar el paper de soldats alemanys, per la qual cosa es busquen especialment persones amb trets físics nòrdics o centreeuropeus. També es valorarà que sàpiguen agafar armes com ara pistoles o escopetes, de manera que l'interès se centra sobretot en militars i policies. La productora pagarà un mínim de 50 euros per jornada de rodatge a cadascun dels escollits per sortir a la sèrie. 

Durant els dies que duri el rodatge (que es podria allargar més del previst en funció de les proves de vestuari) les botigues de la zona hauran d'abaixar la persiana. La productora, però, ja ha arribat a un acord amb l'associació de comerciants per compensar les pèrdues que els puguin ocasionar aquests tres dies de tancament. 

Aquesta no és la primera vegada que la HBO escull Catalunya, i en concret les comarques gironines, per rodar-hi parts d'una de les seves sèries: l'any 2015, el Barri Vell de Girona va acollir gravacions d'alguns capítols de la sisena temporada de 'Joc de trons'. A més, aquesta setmana s'estan rodant a la Jonquera alguns fragments de 'Foodie love', la sèrie que Isabel Coixet prepara per a aquesta mateixa cadena

Un carnet per entrar a casa teva

'Westworld' es va estrenar la tardor del 2016 i l'any passat se'n va emetre la segona temporada. La tercera està previst que s'estreni durant el 2020. La sèrie, basada en una pel·lícula del 1973, s'ambienta en un parc temàtic futurista en què els humans tenen a la seva disposició androides perquè en facin el que vulguin. 

Més continguts de