Publicitat
Publicitat

"Allà on vagis t'espero": Beth posa la banda sonora al millor de Catalunya

La cantant de Súria posa la banda sonora a una campanya que promociona el turisme a Catalunya a través de diferents indrets i tradicions

Una nova campanya turística de la Generalitat de Catalunya, que porta per nom 'Catalunya, m'agrada compartir', repassa diversos espais de Catalunya i moltes de les tradicions. Amb la veu de Beth i una cançó del músic català Marc Parrot, el vídeo promocional mostra enclavaments com els Pirineus, Barcelona, el delta de l'Ebre o la Costa Brava. Amb una durada de tres minuts i mig, actors desconeguts protagonitzen diferents escenes en tots aquests espais. La cançó es diu 'T'espero'.

En l'apartat de les tradicions, hi apareixen castellers i capgrossos. Tot i això, el clip, integrat dins de la campanya Catalunya Experience, també deixa lloc a altres activitats que el turisme valora molt sobre Catalunya. Per exemple, el golf, els esports d'aventura, la gastronomia o elements del patrimoni històric i cultural català com les ruïnes romanes de Tarragona o el museu Dalí de Figueres.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT