'Better Call Saul' tindrà tercera temporada

La cadena AMC ha renovat l''spin-off' de 'Breaking Bad' 

El despatx de l'advocat Saul Goodman seguirà obert per rebre més clients, almenys, durant una nova temporada. La cadena AMC ha anunciat avui a través de Twitter que renova 'Better call Saul' amb una tercera entrega que tindrà 10 nous episodis.

La sèrie està protagonitzada per Bob Odenkirk i és l'' spin-off' de ' Breaking bad'. Odenkirk encarna Jimmy McGill, un excèntric personatge dedicat a petites estafes i negocis de moralitat dubtosa que s'acaba convertint Saul Goodman. Més endavant, serà l'advocat de Walter White a 'Breaking Bad', tot i que 'Better Call Saul' transcorre anys abans de la sèrie mare.

La segona temporada de la ficció es va estrenar als Estats Units al febrer i a Espanya s'emet a través de Canal+ Series. En un comunicat penjat a la pàgina web de la cadena, el president de l'AMC, Charlie Collier ha assegurat que "el que els creadors de 'Better Call Saul' han aconseguit és realment remarcable i notable". 

Coproduït per Vince Gilligan i Peter Gould, l''spin-off' va ser, en termes d'audiència,   la millor estrena de televisió per cable dels Estats Units del 2015 amb 6,9 milions d'espectadors. A més, el mateix any la ficció va estar nominada a set premis Emmy.